• Передмістя Києва, Зазим'є
  • вул. Промислова, 6
  • Пн-Пт с 9:00 до 19:00
  • Сб,Нд с 10:00 до 17:00
avtofishki.com.ua

Сімейні машини - як вибрати?

  • Сімейні машини - як вибрати?


Які ж все-таки кращі сімейні автомобілі? Це ті, які підходять саме для вашої родини і її потреб. Щоб вам було легше зробити вибір, ознайомтеся із загальними критеріями вибору сімейних машин.


Кращий сімейний автомобіль. Що враховувати при виборі?


Безпека в сімейній машині — перш за все. Адже в сімейному автомобілі будуть їздити ваші діти, бабусі, дідусі — взагалі, сім'я. Тому безпека в пріоритеті при виборі кращого сімейного автомобіля.


Надійність — наступний незаперечний критерій сімейного автомобіля. Він повинен працювати як годинник. Погодьтеся, ви не можете возити дітей в школу раз в тиждень, а решту часу займатися ремонтом автомобілю.


Вартість утримання — важливий аспект при виборі кращого сімейного автомобіля. І тут все логічно, адже автомобіль не повинен тягнути левову частку сімейного бюджету на себе. Економічність, тобто витрати палива на 100 км., при виборі сімейного автомобіля, відіграє важливу роль. До речі, зверніть увагу на килимки для вашого автомобіля. У нас великий вибір бюджетних килимків, а також, відмінне поєднання ціни та якості. Ознайомиться з ізними варіантами можна ось тут: килимки в багажник, гумові та ворсові килимки.


Місткість — не критично, але про це варто згадати, тому що ця умова важлива при виборі авто для великої родини. При поїздці на дачу або рибалку, саме те що потрібно: можна посадити в машину і тещу, і дружину, і собаку, а також взяти вудочки та розсаду на додаток.


На фото сімейний автомобіль Шкода Кодіак. Сім'я з п'яти чоловік з собакою на природі приїхали на пікнік


Сімейний автомобіль б/в


Виходячи з обмеженого сімейного бюджету, іноді доводиться шукати недорогий сімейний автомобіль. Найчастіше це сімейні автомобілі, що були вживані, тобто як кажуть в народі: "б/в".


Бюджетний сімейний автомобіль рідко поєднує в собі всі критерії, тобто, наприклад, він не може бути одночасно і великим, і надійним.

Недорогі сімейні автомобілі


Lada Largus. Так, це велика 7-місна машина або в 5-місному варіанті — з величезним багажником. Звичайно, комфортом десь доведеться пожертвувати, як і швидкістю, так як вона не дуже швидка. Плюси в тому, що ця сімейна машина досить надійна, простора та зручна. До відома, Lada Largus створена на базі Dacia Logan MCV (тобто універсал) і її варто розглянути як недорогий сімейний автомобіль.


На фото сімейний автомобіль Лада Ларгус. Автомобіль показаний в розрізі, чітко видно внутрішній простір. Усередині 7 місць, 3 задніх сидіння в складеному стані


Renault Duster. Великий, місткий і головне недорогий сімейний автомобіль. Рено Дастер - практичний, бюджетний варіант. Не "їсть" багато палива і не вимагає "вагон" грошей на обслуговування. Якщо ви любите вибратися кудись на бездоріжжя, заїхати в ліс або порибалити в улюбленому місці, до якого не так просто дістатися, то в цій ситуації можна придивитися до дизельного Renault Duster, у нього невеликі витрати палива, висока надійність та недороге обслуговування.


На фото сімейний автомобіль Рено Дастер. Автомобіль зеленого кольору розташований на узліссі


Які є сімейні автомобілі?


По великому рахунку, сімейні машини можна розділити на кілька категорій: мінівени, універсали, кросовери і, звичайно ж, позашляховики — це дійсно великі сімейні автомобілі. Чималою популярністю користуються мінівени, про них і піде мова далі.


Топ сімейних авто


Усі рейтинги, звісно, річ відносна і в якомусь сенсі індивідуальна для кожної людини. Тому наш рейтинг допоможе вам побачити топ сімейних автомобілів в ціновому діапазоні 6000-8000 доларів США. Поїхали!


Топ-3 сімейних авто в нашому рейтингу: Renault Scenic III Grand 2009-2012


Їх досить мало, тому зустрічаються вони не так часто. Додаткове 7-е місце тільки у версії Гранд. Але це один з найкомфортніших сімейних автомобілів. Дизельний і бензиновий мотор досить хороші та зарекомендували себе як дуже надійні. З коробкою автомат, звичайно, так собі, а механіка чудово себе показала. Щодо технічної частини, електрики все дуже просто. Їздить довго і голову не морочить. Зручна, містка машина, на якій можна і на дачу, і на риболовлю і так далі.


На фото сімейний автомобіль Рено Сценік чорного кольору на однотонному тлі


Топ-2 сімейних авто в нашому рейтингу: Mitsubishi Grandis 2003-2011


Якщо ви шукаєте надійну сімейну машину, щоб вона додатково не створювала вам проблем, то це Mitsubishi Grandis 2003-2011. Двигун 2,4 — дуже надійний мотор, "невбивана" чотирьохступенева коробка автомат і дуже міцна ходова частина. У цьому сімейному автомобілі все зроблено ґрунтовно, всі деталі дуже і дуже зносостійкі.


На фото сімейний автомобіль Міцубіші Грандіс сірого кольору, на тлі вдалині гори, а навколо пустельна місцевість


Топ-1 сімейних авто в нашому рейтингу: Volkswagen Touran 1 покоління Рестайлінг 2006-2010


У рестайлінгу сімейний автомобіль Volkswagen Touran став ще кращим — тепер він просто чудовий. Дволітровий дизельний двигун, 6-ступенева коробка передач, все дуже надійно і при цьому машина легка в керуванні та дуже комфортна, зручна ергономіка. Ось деякі відгуки про це сімейне авто: надійний дизель bmm, дуже комфортна машина, одні плюси, містка, надійна, економічна, недорога в обслуговуванні, якісна збірка і т.д. З недоліків відмічений невеликий кліренс.



Який сімейний автомобіль купити?


Звичайно ж, вирішувати вам. І варто зауважити, що критеріїв, для вибору кращого сімейного автомобіля, може бути набагато більше. В першу чергу відштовхуйтесь від ваших потреб, адже потреби як і бюджети у всіх різні.


Related Articles

Related Products

Коврики резиновые на Renault Duster 2WD (10-) тэп к-т

Коврики резиновые на Renault Duster 2WD (10-) тэп к-т

Полимерные коврики в салон автомобиля L.Locker изготовлены из принципиально нового полимера - модифи..

1090 грн

Коврик в багажник LADA Largus, 2012 ун. 5 мест.

Коврик в багажник LADA Largus, 2012 ун. 5 мест.

Антискользящие коврики Novline разработаны с учетом индивидуальных особенностей багажника каждого ав..

1460 грн

Коврик в багажник Renault Grand Scenic III (7 мест) ‎2009-2016 Rezaw-Plast

Коврик в багажник Renault Grand Scenic III (7 мест) ‎2009-2016 Rezaw-Plast

Прочный и морозоустойчивый! Резино-пластиковый коврик в багажник для Renault Grand Scenic III (7 ме..

0 грн

Коврики в салон VW Touran 2003 , 7 мест., 6 шт. (полиуретан)

Коврики в салон VW Touran 2003 , 7 мест., 6 шт. (полиуретан)

Коврики Novline разработаны индивидуально для конкретной модели автомобиля. Выполнены из современног..

0 грн