• Передмістя Києва, Зазим'є
  • вул. Промислова, 6
  • Пн-Пт с 9:00 до 19:00
  • Сб,Нд с 10:00 до 17:00
avtofishki.com.ua

Встановлення накладок на пороги

  • Встановлення накладок на пороги


Перш ніж відповісти на питання "Як встановити накладки на пороги?" давайте розберемося, а навіщо накладки взагалі потрібні? В основному вони виконують 3 функції: по-перше захищають лакофарбове покриття від подряпин, потертостей, корозії та інших ушкоджень, по-друге можуть приховати вже наявні дефекти і по-третє – це просто стильно і красиво.


Якими бувають накладки на пороги?


Перш ніж встановити накладки на пороги і зрозуміти алгоритм дій установки, добре було б ознайомитися з їх різновидами. Отже, якими бувають накладки на пороги? Накладки на пороги бувають:


  1. Металевими (наприклад, з нержавійки), пластиковими або гумовими.
  2. Накладки діляться на модельні (повторюють обриси порога певної моделі автомобіля) і універсальні – це важливо врахувати перед тим як встановлювати накладки на пороги. Обов'язково уточнюйте у менеджера чи підійдуть накладки на пороги саме до вашої моделі автомобіля.
  3. Ще один різновид захисту порога - прозора захисна плівка, звичайно це не накладка, але теж варіант уберегти поріг авто від подряпин.



Как встановити накладки на пороги?


Тепер, коли ми знайомі з призначенням накладок на пороги, з їх модифікаціями і формами, можна сміливо відповідати на питання: "Як встановити накладки на пороги?" Щоб встановити накладки на пороги дотримуйтеся певного порядку дій, а саме:


  1. Подивитися інструкцію як встановлювати або клеїти накладки на пороги. Вона зазвичай йде в комплекті з накладками.
  2. Витримайте температурний режим. Двосторонній скотч клеїться при температурі не нижче +10 градусів.
  3. Помийте пороги. Приготуйте все необхідне: воду, відро і т.п. Про те, як правильно помити автомобіль і не подряпати його, ми писали ось тут.
  4. Обов'язково обробіть поверхню порога знежирювачем.
  5. Перш ніж відривати двосторонній скотч, приміряйте накладку на сам поріг, лівіше – правіше, вгору – вниз, подивіться як буде краще. Наклейте шматочок ізоляційної стрічки на те місце, де починається і закінчується накладка, щоб потім вам не промахнутися і встановити накладки на пороги там, де вони будуть сидіти найкраще.
  6. Знімаючи скотч з країв накладки, зніміть приблизно 3 см, так буде легше клеїти. Обережно поставте накладку на поріг, в те місце, що ви приготували і тепер витягайте стрічку повністю. Посередині накладки можна наклеїти додаткову смужку двостороннього скотчу, щоб накладка не дряпала поріг, коли на неї будуть наступати.
  7. Добре притисніть по всій поверхні, щоб накладка щільно стала на поріг.


На фото встановлена пластикова накладка на поріг з написом Exclusive Series білими літерами в автомобілі Porsche


От і все. Тепер ви знаєте навіщо потрібні накладки на пороги, якими вони бувають ну і звичайно ж – як встановити накладки на пороги. Бережіть своє авто, поменше вам подряпин. Ну, а якщо ви задумалися над питанням: "Де купити накладки на пороги?", звичайно ж скористайтеся послугами нашого інтернет магазину Avtofishki. Завжди будемо вам раді!


Наша фішка – відправка в день замовлення!


Related Articles