• Передмістя Києва, Зазим'є
  • вул. Промислова, 6
  • Пн-Пт с 9:00 до 19:00
  • Сб,Нд с 10:00 до 17:00
avtofishki.com.ua

Способи оновлення інтер'єру

  • Способи оновлення інтер'єру


Тиждень за тижнем ми проводимо багато часу в наших машинах. Чи то поїздка на роботу, в магазин за рогом або підвозимо дітей до школи, ці кілометри складаються, і, перш ніж ми подумаємо про це, велика частина дня була проведена за кермом. Подобається вам поїздка чи ні, але важливо розуміти, що автомобіль — це наше особистий простір, і чим краще ми ставимося до нього, тим більше задоволення від поїздки буде. Точно так же, як новий гарний килимок, лампа або тумбочка можуть прикрасити спальню, кілька нових аксесуарів знову зроблять інтер'єр свіжим. Залежно від того, які оновлення ви виберете, вам також може бути надано додаткову перевагу у вигляді додаткового захисту, комфорту чи безпеки.



З миру по нитці — на «Роллс-Ройс» все одно не вистачить


Є багато аксесуарів, які ви можете встановити самостійно, і вони зроблять вашу машину більш привабливою. Ось 3 простих і швидких приклади для натхнення.


Килимки


Відчуття від володіння новим автомобілем дуже приємне, але коли ви купуєте новий комплект килимків, відчуття теж непогані. Правда? Якщо ви не думаєте, що килимки мають велике значення, швидше за все, ви ніколи не тішили себе новим набором килимків. В першу чергу, вони забезпечать автомобілю відмінний захист, наприклад від брудного взуття.


Це дійсно велика справа, не тільки якщо ви любите підтримувати речі в чистоті, але і якщо ви хочете збільшити вартість вашого автомобіля при перепродажі. Дослідження показали, що клієнти часто підсвідомо формують загальну думку про транспортний засіб, грунтуючись на чистоті його салону.


На фото водійський килимок чорного кольору, двері автомобілю відчинені з боку водія


Подумайте про те, як ідеальний килимок, наприклад, прикрасить вашу поїздку. Клікніть тут, щоб ознайомитися з асортиментом килимків і дізнатися, чи є у нас килимки для вашого авто.


Чохли на сидіння


Що може бути сумніше, ніж брудні, подерті та вицвівші сидіння в салоні автомобіля? Для тих з нас, хто веде активний спосіб життя, підтримувати свої сидіння у відмінній формі може виявитися проблемою.Чи то басейн, заміська місцевість або пляж, занадто часто ми можемо перенести бруд, пісок та вологу всередину салону і на свої сидіння.


Якщо ви не можете змінити подібні ситуації, принаймні, переконайтеся, що сидіння добре захищені. Чимало чохлів на сидіння є водонепроникними, брудовідштовхуючими, стійкими до потрапляння харчових продуктів і, як правило, безпечними для дітей, що обов'язково зніме з вас багато стресу під час водіння.


На фото автомобільні чохли чорного кольору з білою нашивкою, вони відмінно сіли на сидіння автомобіля


На жаль, не всі усвідомлюють це, поки не стане занадто пізно, і багатьом з нас знайоме почуття покупки уживаного автомобіля з сидіннями, які лишають бажати кращого. Якщо ви опинилися в такій ситуації, ви можете знайти новий комплект чохлів, який знову змусить ваш інтер'єр відчувати себе абсолютно новим. Щоб дізнатися, що у нас є для вашого автомобіля, клікніть тут.


Накладки на пороги


Ви керуєте позашляховиком? Якщо так, то велика ймовірність, що авто не знаходиться постійно в межах міста. Якщо ваша робота або спосіб життя пов'язана з тим, що часто забруднюються руки, є велика ймовірність, що те ж саме буде з вашим взуттям, а це недобре для підлоги вашої машини.


На фото накладки на пороги чорного кольору, вони розташовані на білому фоні


Навіть гарного набору килимків може бути недостатньо, якщо ви постійно наносите на них бруд, камені, пісок і т.д. Хороший набір накладок на пороги не тільки забезпечить більшу довговічність порогам, а й забезпечить відмінний захист вашого порога, оскільки ідеально підібрана накладка не дозволить будь-чого потрапити на ваш поріг.


Щоб дізнатися більше про накладках на пороги і чи будуть вони відмінним доповненням до вашого автомобіля, натисніть тут.


Related Articles